Over Lasermedico

Sinds 1987 streeft Lasermedico er als distributeur van medische lasers en andere op energie gebaseerde systemen steeds naar om een zo compleet mogelijk gamma aan zijn klanten aan te bieden en op regelmatige basis innovaties in de markt te introduceren. Door het uitgebreide aanbod willen we onze klanten op elk moment een up-to-date oplossing aanbieden, tegemoetkomend aan de vraag binnen hun praktijk.
KWALITEITSVOLLE AFTER SALES SERVICE

Lasermedico beschikt over een eigen technische dienst waarvan de laserspecialisten intern alle opleidingen van de verschillende internationale producenten doorlopen om een kwaliteitsvolle after sales service te garanderen.

 

Als exclusieve distributeur van o.a. Deka, Fotona en Asa Italy bestaat ons laseraanbod uit 14 verschillende golflengtes waaronder CO2, Er: YAG; Nd:YAG, Alexandriet, Diode en medische hulpmiddelen voor o.a. postoperatieve cryotherapie, cryolipolyse, rookafzuiging enz.

 

Lasermedico richt zich naar dermatologen, plastisch chirurgen, gynaecologen, fysiotherapeuten, esthetische artsen, oncologen, urologen en kinesitherapeuten.

INNOVATIEF KARAKTER

Innovaties zijn een must in de medisch-esthetische sector. Lasermedico slaagt er steeds in om vernieuwende behandelingen in de markt te introduceren. Enkele voorbeelden hiervan zijn de originele Fraxel laser, het verwijderen van onderhuids vet door middel van cryolipolyse en recenter de MonaLisa Touch® behandeling voor vaginale atrofie.

Lasermedico maakt deel uit van de medische B&CO groep.

Wenst u meer info over ons gamma? Contacteer ons!

Contacteer ons Boek een demo
ONZE PARTNERS
asa laser logo partner - Lasermedico medische lasers
fotona logo partner - Lasermedico medische lasers
bios logo partner - Lasermedico medische lasers
Solta Medical partner - Lasermedico medische lasers
deka logo partner - Lasermedico medische lasers
hyper photonics logo partner - Lasermedico medische lasers
Syris partner - Lasermedico medische lasers
Mectronic logo partner - Lasermedico medische lasers
hilotherm logo partner - Lasermedico medische lasers