Medische lasers van Lasermedico

Lasermedico streeft ernaar om als distributeur van medische lasers en andere op energie gebaseerde systemen steeds een zo compleet mogelijk gamma aan te bieden en op regelmatige basis innovaties in de markt te introduceren. Door het uitgebreide aanbod willen we op elk moment een up-to-date oplossing aanbieden, tegemoetkomend aan de vragen die leven bij onze klanten.

We werken voornamelijk samen met onze partners binnen de dermatologie, esthetiek & plastische chirurgie en gynaecologie. We beschikken ook over een eigen technische dienst waarvan de laserspecialisten alle interne opleidingen van de verschillende internationale producenten doorlopen om een kwaliteitsvolle after sales service te garanderen.

Over ons Contact

Lasermedico dermatologie

In dermatologie zijn laserbehandelingen al vele jaren ingeburgerd. Zo zijn permanente ontharing, tatoeageverwijdering of couperosebehandelingen niet meer weg te denken. Onze laserbehandelingen zijn veilig, doelgericht, hebben weinig tot geen neveneffecten en zijn gericht op een snelle genezing.

Lasermedico
gynaecologie

Ook de gynaecoloog kan dagelijks lasers inzetten in zijn of haar praktijk. In ons gamma zitten revolutionaire oplossingen tegen bijvoorbeeld vaginale droogheid en urinaire incontinentie. Problemen waar veel vrouwen in de menopauze last van ondervinden.